Travel

Travel nieuwsbrief

 

Artikelen in Travel

Winding Tree: reisindustrie leent zich perfect voor ‘cut out the middleman’

blockchaintechnologie staat hoog op de agenda bij iedereen. De technologische kracht achter onder meer de cryptomunten doet ook zijn intrede in de reisindustrie. Het Zwitserse Winding Tree hoopt de industrie op z’n kop te zetten met blockchain, vertelde oprichter Maksim Izmaylov tijdens Emerce Travel. 


De Jong Intra: slimmer concurreren in travel met een DMP

De reisbranche is zeer concurrerend en de strijd om de aandacht van de online consument is fel. De Jong Intra Vakanties kiest er daarom voor om met behulp van een datamanagementplatform (DMP) veel gerichter te targeten dan voorheen. Hierdoor wordt het marketingbudget effectiever besteed en zijn de acquisitiekosten per boeking lager.


Greenpeace lanceert online reisvergelijker

Greenpeace heeft een online reisvergelijker gelanceerd die per vervoermiddel de prijs, reistijd en CO2-uitstoot weergeeft van reizen naar de populairste reisbestemmingen in Europa. Volgens de milieuorganisatie is de tool vooral bedoeld om beleidsmakers bewust te maken van de impact van wat er nog moet gebeuren om de trein een waardig alternatief te laten zijn voor vliegen.


Emerce Travel 2018: de foto’s

Donderdag werd Emerce Travel, het evenement voor de online reisprofessional, gehouden in Pakhuis de Zwijger. Met inspirerende keynotes van David Armstrong (HolidayPirates) over hoe zij social media inzetten om een groot publiek te bereiken en hiervoor niet afhankelijk zijn van Google en van Maksim Izmaylov (Winding Tree) over de use cases van blockchain in travel.


Meer artikelen in Travel

Channel Travel

In dit Topic lees je alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digital en tech in Travel. Nieuws, best practices, cases, insights over de digitalisering van de reiswereld.

Interessant in gerelateerde channels