Travel

Travel nieuwsbrief

 

Artikelen in Travel

 Vliegtickets boeken via Google Assistant: de Transavia-case

Nu Google Home een Nederlandse versie heeft aangekondigd van de Assistant verwachten we dat conversational interfaces zich snel gaan ontwikkelen. Voice biedt mogelijkheden om nieuwe diensten en brand experiences te creëren. Samen met Transavia hebben we voor Google Home de flight finder service ontwikkeld, een nieuwe manier om vluchten te vinden die het best bij je passen.


Blockchain biedt hotellerie goede kansen

De hotellerie is bij uitstek geschikt om blockchainoplossingen toe te passen, daarover zijn Pedro Andersen (Winding Tree), Lennert de Jong (citizenM) en Erasmus Elsner (Cryptocribs) het roerend eens. “Voor een vertrouwensrelatie met de klant en het afhandelen van betalingen heb je straks geen tussenpersoon meer nodig.”


TravelHunter: geautomatiseerd de goedkoopste reisaanbiedingen verzamelen

Op zich is een site met goedkope reisaanbiedingen geen vernieuwend concept. Waar Alannah Paans zich met haar startup TravelHunter onderscheidt van de andere koopjesjagers is dat ze ook de laagste prijzen voor een all-in vakantie, twee weken en een luxe verblijf weergeeft. Dat gebeurt geautomatiseerd met behulp van een zelf ontwikkelde tool.


Meer artikelen in Travel

Channel Travel

In dit Topic lees je alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digital en tech in Travel. Nieuws, best practices, cases, insights over de digitalisering van de reiswereld.

Interessant in gerelateerde channels