Virtual Reality

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Virtual Reality

Adriaan Rijkens (Warp Industries): ‘VR is ideaal voor trainingsdoeleinden’

Een paar jaar geleden was virtual reality de grote hype. Inmiddels is de storm wat geluwd, maar dat wil niet zeggen dat er geen interessante dingen meer gebeuren met VR. Zo werkt Warp Industries uit Delft aan een wereldwijd platform waarmee gebruikers zelf trainingsvideo’s kunnen maken. “Goede VR maken is best moeilijk. Die realisatie heeft ons gebracht naar de vraag: hoe kunnen we het makkelijk maken? Onze software maakt het makkelijk om een engaging VR ervaring te creëren”, aldus Adriaan Rijkens, co-founder en CTO van Warp Industries, bij TopNames.


Biopsie nauwkeuriger door Augmented Reality

De Universiteit Twente ontwikkelt momenteel een smartphonetechnologie gebaseerd op het gebruik van Simultaneous Localization And Mapping (SLAM) en Augmented Reality (AR). Medisch personeel heeft hiermee de mogelijkheid om snel 3D delen van het lichaam te tonen door de smartphone alleen maar in het betreffende gebied te houden.


Meer artikelen in Virtual Reality

Channel Virtual Reality

In dit Topic lees je alles over de ontwikkelingen in Virtual Reality. Wat zijn de trends? Welke nieuwe producten zijn er? Hoe wordt het ingezet?

Interessant in gerelateerde channels