Virtual Reality

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Virtual Reality

Emerce eDay: Galit Ariel over Augmented Reality

Augmented Reality is de technologie die een nieuw tijdperk in zal luiden als het gaat om onze interactie met merken en content. Dat is de visie van Galit Ariel, zelfbenoemd digital hippie, die AR ziet als fascinerende manier om de fysieke realiteit naar een hoger plan te brengen. Op 5 oktober is ze spreker op eDay.


Ninja Card: fantasieën tot leven wekken zónder VR-bril

In de toekomst kijken én aanpassen wat je ziet. Met Ninja Card kan het, maar dan zonder alle poespas van een VR-bril. “Op elk gewenst moment en ter plekke maak je met je smartphone en een Ninja Card je ideeën concreet”, zegt Tsuwann Elburg, oprichter van creatief 3D-bureau Ninja Wall. Het biedt niet alleen kansen voor planologen en architecten, maar ook voor marketeers.


Nieuwe IKEA Place app richt interieurs virtueel in

IKEA kondigt zijn eerste augmented reality (AR) applicatie aan. Met die nieuwe app kunnen gebruikers ervaren hoe producten bij hen thuis staan. Meer dan 2.000 IKEA producten zijn beschikbaar in de IKEA Place app. Zij leveren volgens de retailer een ‘waarheidsgetrouw beeld’ van de werkelijkheid. Als gebruiker visualiseer je thuis of op het werk of […]


Sensiks: stap in een zinnenprikkelende cabine…. en relax

Heimwee naar de vakantie? Alweer tot over je oren in het werk? Met sensory reality-technologie roept Sensiks de ultieme volledige ontspanning op. In de speciale cabine proef, ruik, zie, voel en hoor je wat jou relaxt maakt. “Je reset jezelf door al je zintuigen te prikkelen”, zegt Fred Galstaun, oprichter en chief experience officer van Sensiks.


Meer artikelen in Virtual Reality

Channel Virtual Reality

In dit Topic lees je alles over de ontwikkelingen in Virtual Reality. Wat zijn de trends? Welke nieuwe producten zijn er? Hoe wordt het ingezet?

Interessant in gerelateerde channels