Webdesign

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Webdesign

Dit zijn de 19 trends in webdesign voor 2018

Webdesign anno 2018 geeft weer meer ruimte voor creativiteit. Weg met de stockfoto’s en rigide templates, lang leve de custom animaties, asymmetrisch design, knallende kleuren en eigenzinnige font-combinaties. Maar gebruiksvriendelijkheid blijft doorslaggevend. Webdesign in 2018 betekent dus ook duimvriendelijke navigatie, intuïtieve interfaces, consistente merkbeleving en gepersonaliseerde landingspagina’s. Dit zijn ze alle 19.


Hoe headless e-commerce een einde maakt aan online eenheidsworst

Traditionele e-commerce- en portalpakketten zijn vooral gebaseerd op het tonen van een productcatalogus. Daardoor zien webwinkels en portals er allemaal min of meer hetzelfde uit, terwijl fysieke winkels zich juist proberen te onderscheiden met een bijzondere vormgeving en hippe indelingen. Headless e-commerce is de oplossing voor iedereen die van het knellende front-end korset af wil.


Meer artikelen in Webdesign

Channel Webdesign

In dit topic vind je achtergrondartikelen, best practices, cases en interviews over alle activiteiten die te maken hebben met webdesign. Zelf bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar egbert@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels