Over ons - Connect Travel

Wie zijn wij?

Emerce TravConnect is dé netwerkclub van en voor innovatieve managers, ondernemers en directieleden in travel. Wij brengen professionals uit de reisbranche samen, van kleine tech start-ups tot internationale hotelketens. TravConnect is een community waarin we samen werken aan een slimmere en vooruitstrevende reisbranche.

Ons doel is om travel- en techprofessionals samen te brengen om zo de Nederlandse reismarkt te helpen innoveren. Ons netwerk is een hub waarin leden kennis, ervaring en data delen. Reis- en techmerken komen zo gezamenlijk tot oplossingen voor de perfecte ervaringen van moderne reizigers. Dit doen we middels ons netwerk events, digitale content en onze kennishub.

Over Emerce

Met ons travel team werken wij dagelijks aan nieuws, activiteiten en must-read content voor professionals in digital travel.

Wij bieden inspiratie, cutting edge kennis en nieuws over digital business, media en marketing. De kern vormt het online platform met daarnaast speciale edities, een magazine, nieuwsbrieven, social feeds, opleidingen en events. We organiseren vele toonaangevende evenementen zoals Emerce eDay, Digital Marketing Live, DARE en eRetail Europe.

Voor meer travel nieuws ga je naar emerce.nl/travel of volg je TravConnect op Facebook en Linkedin.