Partners - Connect Travel

Mirabeau

Mirabeau is een full-service digital agency. Mirabeau helpt bedrijven aan de beste service- en productervaring voor hun klanten. Door design, technologie en insights te combineren, creëren ze digitale producten en diensten die perfect passen in het leven van iedereen.

Breda University of Applied Sciences

Wo- en hbo-opleidingen en kennis op het gebied van games, media, hotel, facility, logistiek, mobiliteit, toerisme, stedenbouw en vrije tijd.

Obi4wan

Obi4wan is specialist in media monitoring, reputatiemanagement en media-analyse. Elk kwartaal publiceren Emerce en Obi4wan de Social Travel 30 met een ranking van de beste social reisorganisaties

Travel Tomorrow

Onze doelstelling is het bundelen van krachten van de aangesloten leden ten einde de gemeenschappelijke sociaal-economische belangen te behartigen, zodat we als organisatie nationaal en internationaal een toonaangevende plaats inneemt als vertegenwoordiger van de reisbranche

Jaarbeurs

Belangrijkste reden voor bezoekers om naar de vakantiebeurs te komen is om informatie te vergaren en inspiratie en concrete ideeën op te doen voor de volgende vakantie(s). Locals, reisleiders en ervaren reizigers gaven persoonlijke reistips uit eerste hand.