Digital Wallets

Topauteurs in Digital Wallets

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Digital Wallets

Met vreemde betaalmethoden op weg naar een cashloze samenleving

De exponentiële groei van het Internet of Things biedt financiële instellingen de mogelijkheid zich naast debit- en creditcards, POS en smartphones nu ook te wagen aan hele andere soorten betaalmethoden. In 2020 hebben we een wereldwijd ecosysteem van 24 miljard IoT-verbonden apparaten. Dit betekent dat je alles, wat je ook maar kunt bedenken, in de toekomst kunt gebruiken om te betalen. Dan veeg, tik of zwaai je het ding met de chip waar je bankgegevens op staan heen en weer voor een contactloze betaalterminal en klaar is Kees.


Emerce eRetail: ‘Wij richten ons op de ervaring die bij de transactie hoort’

De financiële wereld verandert, onder druk van nieuwe regels en veranderend consumentengedrag. Banken krijgen in toenemende mate concurrentie van nieuwe initiatieven en startups. Dat is goed nieuws voor retailers, die op deze manier ook meer mogelijkheden krijgen om het betaalverkeer met hun klanten anders en klantvriendelijker te regelen. Bunq wil haar klanten de controle over hun eigen geld weer teruggeven, en creëert een bank die eigenlijk geen bank is. David van Damme vertelt op Emerce eRetail alles over de toekomst van het betaalverkeer.


Meer artikelen in Digital Wallets

Topic: Digital Wallets

In het Topic Digital Wallets vind je alle informatie over nieuwe betaalmethoden. Via desktop, mobiel of via apps. Wallets bieden ook mogelijkheden om klanttevredenheid te verhogen en acties met coupons te organiseren.

Interessant in andere E-commerce topics