eFulfillment

Nieuwsbrief

 

Artikelen in eFulfillment

E-fulfillment hackathon: ‘Geen toekomst voor alleskunner’

Met de ontwikkeling van e-commerce is het aantal fulfilmentbedrijven snel toegenomen. Die bedrijven beseffen op zoek te moeten naar hun onderscheidend vermogen en dat innoveren nodig blijft. Drie daarvan werden recent tijdens een hackathon bijgestaan door studenten en experts met een achtergrond in IT en logistiek. Met welke vragen zitten de bedrijven zoal?


‘Invasie transportrobots in logistiek nog niet voor morgen’

De nieuwste generatie flexibele transportrobots is eenvoudig in gebruik en kan volledig zelfstandig navigeren, zonder de hulp van extra infrastructuur. De vraag is niet of deze robots ingezet zullen worden in de logistiek, maar wel wanneer ze echt hun opmars zullen maken. Dit blijkt uit de resultaten van het project Flexibele Transportrobots die het Vlaams kenniscentrum voor de logistieke sector in Vlaanderen presenteerde.


Meer artikelen in eFulfillment

Topic: eFulfillment

Service wordt steeds meer de onderscheidende factor om klanten voor je webshop te behouden. Wat besteed je uit? Hoe bespaar je kosten? Hoe ver ga je in het behouden en bedienen van je klant? Het topic eFulfillment helpt je hierbij.

Interessant in andere E-commerce topics