• + -

  Hoe meld ik mijn bedrijf aan voor het Emerce 100 onderzoek?

  Inschrijven voor editie 2024 gaat via het inschrijfformulier op onze website, zie hierDe uiterlijke aanmelddatum is 1 juli 2023. Als je het bedrijf na deze datum inschrijft, gaat de inschrijving mee in het onderzoek van het daaropvolgende jaar.

   

 • + -

  Wanneer gaat het Emerce 100 onderzoek van start?

  Het online onderzoek voor de editie 2024 gaat eind september 2023 van start. Iedereen die geregistreerd staat in de Emerce 100 database krijgt een uitnodiging binnen via de e-mail. 

 • + -

  Hoe kan ik mijn beoordeling achterlaten voor het Emerce 100 onderzoek?

  Het onderzoek wordt verstuurd naar iedereen die in de ‘Emerce 100 onderzoek’ database staat. Aanmelden hiervoor is mogelijk, door je aan te melden voor de Emerce nieuwsbrief. Maak een Emerce Account aan op deze pagina en meld je aan voor de Emerce nieuwsbrief. Doe dit voordat het onderzoek van start gaat. 

 • + -

  Ik heb mij afgelopen jaar aangemeld maar sta niet in de Emerce 100.

  De Emerce 100 wordt gevormd op basis van het online imago-onderzoek dat in november wordt uitgevoerd. De beoordeling die een bedrijf tijdens dit onderzoek behaalt, bepaalt of het uiteindelijk een plek bemachtigt in de Emerce 100. Aanmelden voor het onderzoek staat dus niet gelijk aan een plek op de lijst.

 • + -

  Ik heb interesse in een partnership voor de Emerce 100

  Je contentinterview-partnership in de Emerce 100 2023, welke in april verschijnt?

  Voor meer informatie over de reservering van het partnership van je voorkeur kan je contact opnemen met Adformix, tel. 0888 777 888, secretariaat@adformix.com.