EMERCE Store

Leuk dat u interesse heeft in de EMERCE Store-app van Emerce! Hieronder vindt u alle informatie over de app, de mogelijkheden en onze contactgegevens mocht u toch nog meer informatie willen.

Via de EMERCE Store-app kunnen abonnees van Emerce magazine gratis de maandelijkse uitgave downloaden en lezen. Dit kan zolang een abonnement duurt. Nadat u de app op uw iPad heeft gedownload, moet u eenmalig inloggen met uw abonneenummer (te vinden op de plastic wikkel, in sommige gevallen begint de code met de letter E of B), uw postcode en uw e-mailadres. U kunt tevens zelf een wachtwoord bepalen.

Apple/Android/Windows
De EMERCE Store-app is alleen geschikt voor de iPad. (De iPhone zien we niet als een passend device voor het lezen van een magazine.) Bent u Windows-gebruiker, download dan de app van MagZine van Microsoft. Voor Google-gebruikers, ga naar Google Play. De inlogprocedure verloopt hetzelfde als bij de iPad.

Losse verkoop
Wilt u een losse editie kopen, dan kan dat via de app. Op de website van MagZine (MagZine.nu) kunt u dat ook doen, maar het downloaden en lezen gebeurt altijd vanuit de app.

Abonnement
Bent u geen abonnee van EMERCE en wilt u een digitaal abonnement afsluiten, dat kan natuurlijk. Ga hiervoor naar de Emerce-pagina op Magzine.nu (magzine.nu/magazine/emerce) en klik op de button ‘abonnementen’. Vervolgens kunt u via de app een jaar lang het magazine lezen. Veel leesplezier alvast.

Korting
Met een digitaal abonnement op Emerce magazine (is inclusief special Emerce 100) krijgt u tevens korting op de meer dan twintig Emerce-events en ontvangt u specials waaronder de 250 pagina’s dikke eGuide.

Uitgaves
EMERCE wil op termijn ook andere producten via de EMERCE Store-app gaan aanbieden. Momenteel kunt u negen keer per jaar EMERCE magazine downloaden en de speciale eenmalige jaarlijkse uitgave van de EMERCE 100.

Vragen?
Heeft u nog steeds vragen, check dan eerst even deze FAQs-pagina van MagZine. Staat uw vraag er niet bij, wilt u iets opmerken of anderszins, neem dan contact op met de klantenservice van MagZine (via support@magzine.nu) of mail naar service@emerce.nl.