Donderdag 5 oktober - Het Sieraad - Amsterdam

Je hebt het afgelopen jaar heel hard gewerkt. Ja, hij/zij/hen. All of you. Disruptie is het woord van 2023. De creatieve industrie schudt nog steeds op haar grondvesten. En daarom verdien je het nu om even alles los te laten. It’s time to celebrate. NOW. Together.  

NOW IS THE MOMENT

Het meest disruptieve jaar tot nu toe: 2023. In elk opzicht. Je stelde doelen. Bedacht creatieve ideeën. Creëerde feilloze customer experiences. Je leverde buitengewone prestaties. En toverde een glimlach op het gezicht van je klant. Dat mag gevierd worden. 

We are back! Let’s get loud

1455 dagen

Er moesten 1455 dagen voorbij gaan. Maar het moment waar we zo lang naar hebben uitgekeken, is eindelijk hier: Emerce ENIGHT is back! En hoe? In een van de meest eclectische venues van Amsterdam: Het Sieraad. Met een fenomenale line-up. Op donderdag 5 oktober komen alle online creatives, tech specialists, en digital nomads samen.  

Voor wie

Voor alle digital professionals die Nederland rijk is

De slimste, de snelste, de jongste, de oudste, de meest creatieve, de meest innovatieve, de visionair, de leider, de meest gedisciplineerde, de meest empathische, de inspirator, de meest technische, de moedigste, de meest charismatische.

Kom jij ook?

How to show up?

No dress code, just bring your beautiful self. 
We zijn gek op glam. Dus leef je vooral uit, als dat bij je past. 

de Locatie

HET SIERAAD

Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam

Feesten tot in de kleine uurtjes. In de eclectische venue Het Sieraad, in Amsterdam. Dansen in het atrium, recht onder de sterren. Op de funky tunes en progressive beats van een prikkelende line-up. Je cocktails? Perfectly shaken. Je gezelschap? Like-minded online creatives.


Amsterdam

LINE UP

Michel de HeY

HAPPY FEELINGS SOUNDSYSTEM

MIA MORE

VIP Tafels


Kom je met je eigen party crew? Of wil je andere digital pro’s uitnodigen aan je eigen VIP tafel? Stuur dan een e-mail naar stef.max@emerce.nl

SPONSOR