Voor interim professionals

Interim professionals

Vind de juiste professional

De voordelen van Emerce interim

Zoeken in 426 zorgvuldig geselecteerde profielen

Alle professionals zijn zorgvuldig gescreend op professionaliteit, ervaring en skillset.

Benader in één keer alle professionals op je shortlist

Zodra je je shortlist met professionals hebt samengesteld, stuur je in één keer een korte omschrijving van je opdracht in. De opdracht wordt niet online op de website geplaatst. Je opdracht wordt alleen gedeeld met professionals die matchen met de opdracht.

Binnen 24 uur een reactie

Binnen 24 uur weet je wie van de professionals interesse hebben en aan de slag kunnen. Om de beste professionals uit de markt te spreken zullen we altijd kijken naar vergelijkbare profielen die matchen met de opdracht om zo altijd te komen tot een top selectie uit de markt.

Vind interim professionals

Hoe werkt het?

Vind zelf de beste interim professionals of zet je opdracht direct uit.

We selecteren kosteloos de professional die het beste past bij je gevraagde vaardigheden en beschikbaarheid. Je kunt ook zelf eerst een voorselectie maken op onze website en dan je opdracht insturen.  

Stap 1: Vind je professional

Zoek zelf in onze database met voorgeselecteerde interim professionals. Door middel van filters kom je snel tot de professionals met die specifieke skills die je nodig hebt voor jouw opdracht. Zet deze professionals op je shortlist en nodig ze uit. Staat het gewenste profiel er niet tussen? Dan kun je jouw opdracht insturen en gaan we op zoek naar de gewenste professional of geven we advies over het beste alternatief.

Stap 2: Opdracht insturen

Nadat je je professionals op je shortlist hebt staan, kun je de opdracht gelijk insturen. Het is ook mogelijk om direct je opdracht in te sturen en Emerce Interim te laten zoeken naar de meest geschikte professional. De opdracht wordt niet online op de website gepubliceerd. Je opdracht wordt alleen gedeeld met professionals die matchen met de opdracht. 

Stap 3: Ontvang de beste professionals

Na het insturen van je opdracht, ontvang je een e-mail met hierin de cv’s, tarieven en beschikbaarheid van je geshortliste professionals, aangevuld met vergelijkbare profielen. Deze kun je direct beoordelen. Je ontvangt deze e-mail 24 uur na het uitzetten van de opdracht. Kies vervolgens zelf de kandidaten die je wilt uitnodigen voor een interview en geef ons de data door wanneer je de gesprekken wilt voeren. Emerce Interim stemt de data op elkaar af en plant de afspraken in.

Stap 4: De professional gaat aan de slag!

Heb je de geschikte professional gevonden? Gefeliciteerd! We regelen de rest. We stellen het contract op en regelen de maandelijkse facturatie.  Voor opdrachtgevers is Emerce Interim kosteloos. Dit betekent dat er geen kosten zijn verbonden aan het insturen van een opdracht. Je betaalt alleen het overeengekomen uurtarief. De professionals betalen zelf voor de diensten van Emerce Interim.

is toegevoegd aan je shortlist.

Jouw shortlist ()

Wanneer je de opdracht en geshortliste professionals doorstuurt, ontvang je binnen 24 uur per e-mail een bevestiging over de geshortliste kandidaten en de beste vergelijkbare professionals.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze service. Je betaalt alleen het overeengekomen uurtarief van de professional als er een match is gemaakt. De professionals en leveranciers betalen zelf voor de diensten van Emerce Interim.

Genoeg professionals verzameld?

Opdracht insturen
Zoek meer professionals
Sorry er is iets mis gegaan