-

Achtung!: ‘Making = Winning’

Kees Plattel bouwt als Creative Technologist bij Achtung! de case voor prototyping: “Alle grote organisaties proberen te innoveren. Prototyping stelt je in staat om heel snel gefundeerde beslissingen te nemen. Het is een kwestie van itereren en kiezen wat past.”

“Prototyping helpt met vragen als: hoe moet het werken? Wat gebeurt er na een actie? Kun je dat snel testen?”, vertelt Plattel. “Met prototyping kun je je klant direct vertellen of iets wel of niet werkt. En je kunt nieuwe routes ontdekken om tot hetzelfde resultaat te komen. Letterlijk alles kun je je prototypen: zoals een restaurant dat wilde kijken of ze ook zonder stoelen konden draaien.”

“Iets maken is gemakkelijk”, stelt Plattel. “Kijk maar op Instructables.com waar je bouwhandleidingen vindt voor letterlijk alles, en probeer iets uit, verbeter het en deel dat weer op de site.” Als voorbeeld hoe snel een prototype gemaakt kan worden, laat Plattel een korte video zien over een kinderwagen die automatisch remt, je kan volgen en afstand houden. Gemaakt met technologie van Volkswagen en op basis van een simpele Facebookvraag.

‘Dutch Design Week goes Digital’ vond plaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Het event werd georganiseerd door Dutch Digital Agencies, in samenwerking met Dutch Digital Design, Adobe en Lifely.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond