-

Adobe: ‘Empower your Creativity’

Tijdens ‘DDW goes Digital’ liet Michael Chaize van Adobe de laatste trends zien op het gebied van digital design en hoe Adobe daarop inspeelt met Creative Sync en allerlei nieuwe  apps. “Mobiel kan een onderdeel zijn van de creatieve workflow”, vertelt Chaize.

Chaize demonstreerde live de gratis mobile app Adobe Capture CC: “Hiermee kun je met je smartphone het kleurenpalet inscannen van bijvoorbeeld een tijdschrift. En een gemaakte tekening inscannen en doorsturen naar Photoshop voor verdere bewerking. Of gebruiken als een penseel. Filmmakers kunnen met Adobe Capture CC het licht van een omgeving vangen en volledig toepassen in een video”, schetst Chaize.

Met de lancering van Creative Sync voor tablets biedt Adobe een nieuwe set tools: “Kleuren, graphics, lettertypes en tekstbestanden kun je gemakkelijk delen”, vertelt Chaize. “Er is een connected workflow waarmee je snel kunt samenwerken, publiceren en feedback ontvangen. Stockphotos kun je on the go opzoeken en toevoegen. Alle Adobe apps kun je voor specifieke onderdelen oproepen.”

‘Dutch Design Week goes Digital’ vond plaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Het event werd georganiseerd door Dutch Digital Agencies, in samenwerking met Dutch Digital Design, Adobe en Lifely.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond