-

Kaliber: ‘Gebruik je innerlijke Tommy’

“Een zesjarige ontdekt de wereld. Stelt miljoenen vragen. Heeft een creatieve geest en ontdekkingsdrift”, vertelt Ronald van Schaik, oprichter van Kaliber Interactive. “Wij noemen hem Tommy. Ben je jong, gretig, slim en dwaas, dan ben jij Tommy. Gebruik je innerlijke Tommy en met alle informatie beschikbaar vorm je de wereld.”

“Wanneer je opgroeit, leer je dat je niet alles kunt zijn. Creatief of wetenschap. Linkerbrein of rechterbrein. Techie of designer. Je zou die keuze niet moeten maken. Wees als creatieveling multidisciplinair: design met je linkerhand en programmeer met je rechterhand”, schetst Van Schaik. “Je hebt maar één ding om te vrezen: tunnelvisie. Kijk niet vooruit maar om je heen. Verbreed je horizon en leer verschillende vakgebieden. Probeer mensen en emoties te begrijpen, ontdek de kracht van schoonheid. Kortom: wordt een polymath. Iemand met expertise in vele vakgebieden. Zoals Leonardo da Vinci: een visionair en een engineer.”

Campus Party Europa brengt geeks, studenten en ondernemers samen op een vijfdaagse creatief festival met presentaties, hackathons, demo’s, workshops en een drone wedstrijd. Onder de vlag van Dutch Digital Agencies en Dutch Digital Design gaven zeven Nederlandse bureaus een presentatie over design, innovatie en technologie.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond