-

‘Same-day delivery haalbaar voor veel retailers’

Martijn Berkhout van startup Fadello droomt er van om de same-day delivery optie te worden voor heel Europa: “Same day delivery is voor veel retailers echt haalbaar, geïntegreerd in de eigen bestelstraat.”

“We bieden een customised same-day delivery oplossing voor retailers. Tot 17.00 uur nemen we bestellingen aan, die worden tussen 17.00 en 18.00 afgehaald en tussen 18.00 en 20.00 uitgereden”, vertelt Berkhout. Hoe werkt de integratie in de webshop? “Daarvoor hebben we een API-oplossing, geheel white label. Van te voren bepalen we tot hoeveel kilometer in de omgeving same-day bezorgd kan worden. Bestelt een klant in de webshop binnen dat gebied, dan krijgt hij de optie same-day delivery aangeboden.”

Hoe loopt het? “We zijn live sinds september 2014 en we hebben nu enkele bezorgingen per dag. Onze focus ligt op retailketens en we beginnen in april met een pilot met Ranzijn Tuin en Dier”, zegt Berkhout. Wat kost een same-day delivery? “Voor de retailer kost dat vijf euro. We werken nu aan een centraal DC oplossing waarmee we het bezorgingsgebied kunnen vergroten.”

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond