-

TamTam: ‘Artificial Intelligence maakt je smartphone pas echt smart’

Smartphones worden straks pas echt smart, vertelt Danijel Bonacic van TamTam in zijn presentatie op ‘DDW goes Digital’. “Digitale frictie blijft toenemen. Het managen van je smartphone is soms een hele opgave. De oplossing daarvoor is artificial intelligence.”

“Een smartphone is nu niet echt smart. Mijn telefoon ging niet vanzelf op stil terwijl ik deze presentatie geef. Ik krijg een continue stroom aan berichtjes die lang niet altijd relevant zijn. Naar verwachting hebben we straks veertien connected devices in 2025, die allemaal om aandacht vragen”, schetst Bonacic.

“Apps zijn nu nog gesloten. Maar dat begint te veranderen: Google Now heeft recent zeventien apps aangesloten die berichten op de tijdlijn van Google Now kunnen plaatsen. De content komt buiten de app. Facebook test momenteel M: een virtuele helper die al verder gaat dan Siri van Apple. Je kunt ermee bloemen bestellen voor je vriendin of een etentje boeken”, vertelt Bonacic. “In de toekomst chat je met je vrienden en kun je in de chat diensten zoals Airbnb en je bank aanroepen om direct een weekendje London te regelen. En waarom praten apps niet met elkaar?”

‘Dutch Design Week goes Digital’ vond plaats tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Het event werd georganiseerd door Dutch Digital Agencies, in samenwerking met Dutch Digital Design, Adobe en Lifely.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond