-

Xander Czaikowski (Talpa Network): ‘Mensen zijn uitgekeken op Netflix en Disney+’

Video on demand is niet meer weg te denken uit het huidige media-aanbod. Met de komst van Xander Czaikowski (Director Digital Distribution & Partnerships Talpa Network) is een online team opgezet om KIJK – het online platform van Talpa – op de kaart te zetten. Wat is zijn strategie?

‘Binnen Talpa hebben we een nieuwe opzet: alles en iedereen die aan digitale touchpoints werkt, hebben we samengevoegd in een Talpa’s online platform topteam. Dat is een team van 120 man die werken aan alle websites, apps en platformen die we zelf beheren.’

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Over de auteur: Ronnie Overgoor is oprichter van 7Ditches.

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Rob

Laten ze bij Talpa eerst eens investeren in het verbeteren van hun apps, de 538 app loopt vaker vast dan een Puch waar diesel in is gegooid (op verschillende merken smartphone’s). De kijk app voor smart tv’s is om te janken (LG uit 2020) loopt al vast in het keuze menu, stopt halverwege een aflevering waarna je over nieuw moet beginnen en elk reclame blok (van 8 a 9 reclames) weer door moet voor je op het laatst gekeken bent. Kortom nog genoeg te doen voor ze de apps gaan promoten!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond