-

Yippie! : automatisch prijsvergelijken tijdens shoppen

Zelf googelen en prijzen vergelijken tijdens het shoppen wordt volgens startup Yippie! iets van het verleden: “Yippie helpt consumenten om slimmer te shoppen. Zodra je een product online bekijkt, komt er automatisch een overzicht met betere prijzen voor dat product”, vertelt co-founder Maurice Kroon van Yippie!.

“Het is een add-on voor je browser. Tijdens het online shoppen worden prijzen volautomatisch vergeleken van meer dan 2200 gecertificeerde shops, waaronder Bol.com,” legt Kroon uit. “Bij traditionele prijsvergelijkers moet je altijd nog zelf een actie ondernemen. Bij Yippie! is het hele prijsvergelijkingsproces geautomatiseerd. Je krijgt de prijs inclusief en exclusief verzending, de levertijd en certificaten. We willen nu de productinformatie verder gaan uitbreiden.”

“We zijn live sinds maart en hebben nu 1600 gebruikers. We willen doorgroeien naar 10.000 gebruikers in januari”, vertelt Kroon. “Uiteindelijk willen we Yippie! de nieuwe standaard maken in shopping.”

Deel dit bericht

2 Reacties

Anoniem

Bol.com en wehkamp accepteren deze werkwijze niet. Vraag me af hoeveel er gecommuniceerd is met deze partijen.

paul

Wat er over Yippie wordt gecommuniceerd klopt niet helemaal. Het afzetten tegen andere vergelijkers op basis van een eerlijke vergelijker is bullshit aangezien Yippie vanuit de app alleeen producten toont die binnen hun eigen affiliate netwerk zijn opgenomen. Slim om hier een app van te maken maar gewoon een ordinairr affiliate app die bij uedere bestelling van een consument gewoon 4 – 10 % provisie ontvangt. Ook is het aanbod beperkt tot de bekende spelers in de markt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond