0
5.8k

Eén-op-één personalisatie in fashion, hoe doe je dat?

Personaliseren op basis van gemiddelden werkt niet meer. Tegenwoordig is er een stormvloed aan klantdata beschikbaar. Fashion retailers kunnen deze data inzetten voor het personaliseren van de online klantbeleving. Data driven personalisatie in fashion is de sleutel tot succes. Deze whitepaper van True Fit biedt naast een theoretisch kader ook handvatten en praktische tips voor het toepassen van één-op-één personalisatie in fashion.

Eén-op-één personalisatie in fashion

True Fit heeft onderzoek gedaan naar het doen van aanbevelingen en het toepassen van personalisatie in fashion. De belangrijkste onderzoeksresultaten worden in deze whitepaper gepresenteerd. De whitepaper gaat in op:

  • Waarom het doen van aanbevelingen gebaseerd op gemiddelden niet werkt.
  • Het belang van kwalitatieve data voor het toepassen van personalisatie.
  • Het doorgronden van je klant voor gepersonaliseerde aanbevelingen.
Personaliseren op basis van gemiddelden

De kwaliteit van je klantdata is een bepalend kenmerk en een belangrijke onderscheidende factor in retail anno 2018. Klantgegevens veranderen continu, dit is tevens één van de belangrijkste redenen waarom het personaliseren op basis van gemiddelden niet meer werkt. Deze whitepaper biedt handvatten voor het implementeren van één-op-één personalisatie in fashion.

Waarom gemiddelden niet werken

De gemiddelde consument bestaat niet in de echte wereld. Het doen van aanbevelingen en het inrichten van de customer experience op basis van de gemiddelde consumentenverwachting is grote valkuil in retail. Op deze manier ben je namelijk niet in staat om je klant een gepersonaliseerde ervaring te bieden op basis van voorkeuren en interesses.

Lees in de whitepaper wat de visie van True Fit is op één-op-één personalisatie in fashion en wat de gevolgen zijn van personalisatie op basis van gemiddelden.

Data driven personalisatie

De online winkelbeleving moet net zo aanvoelen als shoppen in een winkel. De sleutel voor het succesvol toepassen van één-op-één personalisatie in fashion ligt in het volledig doorgronden van je klant. Om dit te kunnen doen moeten fashion retailers zich meer gaan focussen op het verzamelen, analyseren en begrijpen van data. Lees in de whitepaper welke resultaten Kate Spade, Asics en House of Fraser hebben behaald met True Fit.

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt het document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan TrueFit. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming op ieder moment intrekken in overeenstemming met TrueFit’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Redactie Emerce