0
8.2k

Audience of One 2022: personalisatie op de juiste manier

Hoe kunnen marketeers weten wat klanten echt willen van hun merkcommunicatie? Soms is het zo simpel als het ze vragen. Met de juiste informatie binnen handbereik kun je personalisatie creëren die écht klantgericht is.

Dat is waar de meest recente jaarlijkse studie van Movable Ink, het ‘Audience of One 2022 Report’ om de hoek komt kijken. In het rapport werden duizenden klanten in het VK, Ierland, de VS en Canada ondervraagd om erachter te komen hoe hun ideale marketingcommunicatie eruitziet.

  • 68% van de consumenten zegt dat ze waarschijnlijk een loyale klant zullen zijn als een merk hen aanspreekt en persoonlijke relaties met hen opbouwt
  • 44% van de consumenten vindt het prettig om hun locatie aan merken te geven in ruil voor een meer gepersonaliseerde ervaring.
  • 39% van de consumenten zegt dat irrelevante inhoud een van de twee belangrijkste redenen is waarom ze zich afmelden voor merkcommunicatie.

Lees wat consumenten uit de meest volwassen markten van vandaag op het gebied van personalisatie te zeggen hebben. Revitaliseer de marketingstrategie van je merk om klanten de berichten te bieden die ze nodig hebben en willen.

Download het whitepaper

Onderwerpen in deze whitepaper

  • De soorten gepersonaliseerde communicatie die de consument wil
  • Welke informatie is de consument bereid te geven in ruil voor een persoonlijke ervaring
  • Personalisatie, loyaliteit en de kans op daadwerkelijke aankoop

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt deze whitepaper downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Movable Ink. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Movable Ink’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Knowledgebase