0
11,9K
Channel: Cloud

Azure voor e-commerce: de voor- en nadelen

De afgelopen jaren is Microsoft met een flinke opmars bezig als het gaat om cloud computing. Hoewel Amazon Web Services op het moment van schrijven (2021) nog altijd het grootste marktaandeel heeft, staat Microsoft met hun Azure-cloud op een goede derde plek blijkt uit cijfers van Stack Overflow.

Wat maakt Microsoft Azure interessant voor e-commerce bedrijven? Microsoft richt zich met zijn diensten alleen op consumenten- en cloudtechnologie. Het voordeel daarvan is dat je nooit zaken doet met een concurrent.

In deze whitepaper lees je

• Waarom Azure geschikt is voor e-commerce.
  • Welke ontwikkelmethodieken je in Azure kunt gebruiken.
  • Tools voor samenwerking en ontwikkeling.
  • Tools voor het testen, deployen en automatiseren van code.
  • Tools voor monitoring & security.

Download het whitepaper

5153_True - Whitepaper 2

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt deze whitepaper downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor True. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met True’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Mark Bevelander