Bekijk

Bekijk
0
3.0k
Channel: e-commerce

Best practices van IDC voor het selecteren van een PIM

Een productinformatiemanagement (PIM) systeem is een essentiële tool voor online retailers. Een dergelijk systeem helpt je bij het organiseren en presenteren van je producten of diensten via je webshop en de kanalen waarop je doelgroep actief is. Het is daarom belangrijk dat je de juiste PIM-software kiest.

In dit webinar deelt Jordan Jewell (IDC) zijn visie op het selecteren van een PIM-systeem en deelt hij best practices en tips. Hij geeft antwoord op de belangrijkste vragen. Hoe beoordeel je de toegevoegde waarde van een PIM voor je organisatie? Hoe ziet een goed scenario voor het adopteren van een PIM eruit? En hoe selecteer je uit alle beschikbare tools de beste oplossing voor je wensen behoeften?

Thema’s van dit webinar:
  • Productinformatie x performance
  • Ondersteunende rol van PIM
  • Best practices voor systeemselectie
Expert:
  • Jordan Jewell – Research Manager Digital Commerce bij IDC. Hij leidt het research team voor digital Commerce. In deze rol leidt hij onderzoeksinitiatieven die zich richten op zowel B2B als B2C technologie waaronder online marketplaces en aangrenzende technologieën die online retail vergemakkelijken.
  • John Evans – Senior Director, Demand Generation bij Akeneo. John is een softwaremarketingprofessional met meer dan 20 jaar ervaring in alle facetten van marketing, inclusief productmarketing, fieldmarketing en productmanagement.

Fred de Gombert