Download

Download
0
5.1k
Channel: Payment

Zo creëer je een eenvoudig een schaalbare betaalervaring

Nu online winkelen steeds vaker de norm wordt, zie het je het uiterlijk van e-commerce veranderen. De nadruk ligt steeds vaker op een soepele, eenvoudige, veilige en gebruiksvriendelijke klantervaring. Consumenten worden ook steeds veeleisender op dit gebied en verwachten een betrouwbare online omgeving. 3D Secure, logo herkenning, sterke authenticatie etc., online betaling kan niet langer plaatsvinden zonder.

Tijdens het hele betaaltraject – van het kiezen van de betaalmethode tot de bevestiging van de betaling – moeten de interacties gebruiksvriendelijker worden. Maar hoe is dit concreet te bereiken? Wat zijn de beste methoden om de betaalervaring van deze veeleisende consumenten te verbeteren en – uiteindelijk – de conversieratio te verhogen?

Daarnaast zijn bij de opstart van je onderneming bepaalde aspecten (volumebeheer, internationale regelgevingen etc.) wellicht nog geen probleem, maar deze kunnen al snel een prioriteit worden. Daarom bestaat de ideale aanpak uit tools en partners met de nodige capaciteiten om zich aan uw toekomstige behoeften aan te kunnen passen.

Onderwerpen in dit whitepaper

  • Kies meteen voor schaalbare betaaloplossingen, zo hoef je later niet te migreren.
  • Innovaties die het betaalproces gemakkelijker maken.
  • Taal, valuta en favoriete betaalmethoden van verschillende markten binnen Europa.

Dit e-book de adviezen van experts, feedback van klanten en praktische tips voor een betere betaalervaring. Ongeacht of je een startende ondernemer bent, een professionele retailer die zijn online groei wilt stimuleren of een handelaar die op het punt staat grensoverschrijdend uit te breiden, met dit e-book kan jij aan de slag.

Redactie