0
4.2k
Channel: Retail

Dé vijf belangrijkste uitdagingen bij het beheren van high-traffic applicaties

Platformen die overrompeld worden door bezoekers, applicaties die grote bestanden dienen te verwerken, één ding hebben ze gemeen: veel dataverkeer. Om zo’n high-traffic applicatie goed te laten functioneren is het belangrijk om het bezoekersverkeer in goede banen te leiden. Maar hoe houd je de controle over een dergelijke applicatie? In deze whitepaper worden de vijf belangrijkste uitdagingen bij het beheren van high-traffic applicaties beschreven.

Uitdaging #1: Performance

Als organisatie wil je gebruikers direct toegang geven tot je applicaties en je medewerkers voorzien van een goed werkende IT-omgeving. Een goede performance is afhankelijk verschillende factoren zoals uptime, tempo, beschikbaarheid en budget. Lees in de whitepaper hoe je de optimale balans creëert tussen deze vier elementen.

Uitdaging #2: Veiligheid

Tegenwoordig verzamelen, verwerken en beheren gevoelige informatie. Dit kan variëren van persoonsgegevens van klanten en medewerkers tot aan financiële data of gezondheidsinformatie. De veiligheid van data is niet voor niets een van de grootste uitdagingen voor high-traffic applicaties. Lees in de whitepaper hoe je op een verantwoorde manier je high-traffic applicaties managet.

Uitdaging #3: Compliancy

De wet- en regelgeving rondom IT-infrastructuur wordt steeds strenger. In de praktijk blijkt het soms lastig om het overzicht te bewaken tussen de verschillende regels en branchespecifieke wetgeving waaraan je moet voldoen. De whitepaper bevat een opsomming van de belangrijkste regelgeving voor high-traffic applicaties.

Uitdaging #4: Complexiteit

Het ontwikkelen van een high-traffic applicatie is complex en echt vakmanschap. Je moet rekening houden met de architectuur van de toepassing, de verschillende gebruikersprofielen, de aanwezige technologieën, het eigen IT-team en de externe partners. Lees in de whitepaper hoe je zijn vijf stappen een gestroomlijnde workflow creëert.

Uitdaging #5: Monitoring

In de vijf en laatste uitdaging komt alles samen. Als je eenmaal de juiste setup en beveiliging voor je applicatie hebt samengesteld, is het belangrijk om dit zo te houden. Het is van belang dat je applicatie blijft draaien en performen. Met continue monitoring en een goede voorbereiding zorg je ervoor dat je applicaties optimaal blijven presteren. Lees in de whitepaper hoe je dit op de juiste manier aanpakt.

Hoe maak je van jouw high-traffic applicatie een succes?

In dit artikel heb je kunnen lezen wat de vijf belangrijkste uitdagingen zijn voor het beren van high-traffic applicaties. Het succesvol managen van een dergelijke applicatie is een combinatie van het juiste ontwerp en toegewijd management. Lees in de whitepaper hoe Sentia dit heeft toegepast bij retailer Carrefour heeft toegepast.

De whitepaper wordt afgesloten met een handige checklist voor het checken van jouw high-traffic applicatie(s).

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt het document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan Sentia. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming op ieder moment intrekken in overeenstemming met Sentia’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Redactie Emerce