Download

Download
0
4.8k
Channel: Retail

De retailer van de toekomst is een technologiebedrijf

Niet alle e-commerce retailers hebben de budgetten van Amazon of Bol. Hoe kunnen bedrijven met een kleiner budget toch hetzelfde tempo maken?

Veel grote online spelers realiseren hun strategie met custom-built software en een grote schare aan developers. Tegen hoge investeringen voeren ze snel veranderingen door en weten ze te profiteren van schaalgrote in e-commerce. Dit laat zien dat flexibiliteit en wendbaarheid een cruciale basis vormen voor retail succes.

Dezelfde wendbaarheid, maar zonder de bijbehorende kosten, ligt mogelijk ook voor kleinere retailers binnen handbereik. Daarvoor kun je kiezen voor een nieuwe low code software aanpak die het kopen én bouwen van software op één platform samenbrengt. Zo kun je tegen lage kosten vanuit de bestaande situatie de bedrijfsvoering snel veranderen en aansluiten bij relevante trends.

In dit whitepaper lees je

  • Hoe een nieuwe generatie low-code software retailers vrijheid en flexibiliteit biedt.
  • Hoe je hiermee in korte tijd nieuwe initiatieven lanceert en inspeelt op markttrends.
  • Het praktische voorbeeld van Kamera Express. Het bedrijf is één van de weinige top retailers die zonder eigen programmeurs een op technologie gebaseerde groeistrategie heeft gerealiseerd en in hoog tempo internationaal uitbouwde. 

Leer meer over low-code en download dit paper voor een nieuwe kijk op retail software.

 

Redactie