0
3.6k
Channel: e-commerce

Een digitale Black Friday strategie ontwikkelen? Gebruik deze expertstips

In 2013 voorspelde de Huffington Post dat native advertising in 2025 een ‘tipping point’ zal bereiken en dat native advertising het belangrijkste advertentiekanaal zal zijn. Daarnaast bevindt online advertising zich in een continue strijd tegen adblockers en volgen nieuwe technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Tegelijkertijd worden consumenten steeds meer digitaal volwassen en verwachten zij een optimale online ervaring, met hyper gepersonaliseerde advertenties. Ook de manier waarop gebruikers consumenten content consumeren is veranderen. Zij hebben een sterke voorkeur voor een feed, geïntroduceerd door de Google search. Advertising platformen zoals Outbrain maken steeds meer gebruik van dit format.

Een digitale Black Friday strategie ontwikkelen? Gebruik deze tips

Tussen 2017-2018 steeg de omzet op Black Friday in Nederland met 85 procent. Bovendien bleek uit een PayPal-onderzoek dat Black Friday niet alleen gaat over het kopen van kerstcadeaus voor consumenten in Europa. 41 procent van de respondenten zei die dag van plan te zijn om kerstcadeautjes te kopen, en 49 procent gaf ook een “algemene aankoop” aan.

Grote piekverkoopperioden zoals Black Friday bieden enorme kansen voor e-commercebedrijven. Het is essentieel om de juiste digitale strategie te vinden om het momentum in de markt te benutten. In dit webinar deelt Myah Edelstyn (Sales Manager en E-commerce Lead bij Outbrain) haar visie op het genereren van meer traffic en het stimuleren van je sales tijdens piekverkoopmomenten. Zij gaat in op:

  • Introductie van native advertising en Outbrain.
  • De kansen die seasonalities je bieden.
  • Drie campagnestrategieën voor succesvolle marketingcampagnes.
  • Het optimaliseren van je landingspagina’s.
  • Casestudies en praktijkvoorbeelden.
  • Best practices.

Het webinar focust op Black Friday, maar de geboden handvatten en praktische tips kun je toepassen voor alle piekverkoopmomenten in 2020 en verder.

3354_Outbrain_webinar_LP-image.png

Wil je bekijken?

Wil je bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de webcast bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan Outbrain. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming op ieder moment intrekken in overeenstemming met Outbrain’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Nick Kalse