Download

Download
0
4.3k

Digitale transitie: doe het écht anders

Digitale transitie is voor veel organisaties een lonkend maar spannend perspectief. In de verte glinsteren gouden bergen. Maar hoe kom je daar en waar begin je? Hoe ontwikkel je de juiste strategie? En hoe maak je de draai met de bestaande organisatie? Eén ding is zeker: transformatie betekent dingen écht anders doen.

Het TWO-model

Digitale transitie maakt een samenhangende en complete digitale strategie onmisbaar. In dit whitepaper bespreken we het TWO-model, een diagnostisch hulpmiddel dat helpt om de wezenlijke vragen te adresseren rond de ontwikkeling en implementatie van digitale transformaties. Als business en IT-manager ontdek je patronen en afhankelijkheden tussen de belangrijkste aandachtsgebieden. Van de blokkades die een succesvolle uitkomst in de weg staan tot de aanjagers die je organisatie vleugels geven.

Meer dan alleen technische oplossingen

De letters TWO staan voor technologie, werkwijze en organisatie. Immers: een technische oplossing is maar één deel van het verhaal. Net zo belangrijk zijn vaardigheden en samenwerkingsvormen, alsook de cultuur om verandering te omarmen. Die aandacht voor mens, technologie en organisatie is belangrijk bij verandering.

In dit whitepaper lees je onder andere

  • Hoe je de wezenlijke vragen kunt adresseren voor de ontwikkeling en realisatie van digitale transformaties.
  • Hoe je grip krijgt op de weerbaarheid, wendbaarheid en het onderscheidend vermogen van je organisatie.
  • Hoe verandering echt impactvol wordt, als je het aanstuurt vanuit de samenhang tussen initiatieven.

Redactie