Bekijk

Bekijk
0
6.0k

Eat or be eaten: hoe ben je succesvol in een B2B2C wereld? Leer van Etos, Gazelle en Plieger

Het businessmodel D2C, Direct-to-consumer, heeft als doelstelling om dichter bij de eindklant te komen. Wenselijk, zeker in tijden van een economische crisis zoals een lockdown, wanneer direct contact met de consument ontbreekt. Hoe kan je opschuiven in de waardeketen en dichter bij de consument komen, zonder hiermee de tussenhandelaar overbodig te maken? Zonder franchise winkels heeft Etos geen offline presence meer; zonder dealers kan Gazelle geen fietsen meer leveren, instellen of repareren. Partners zijn en blijven essentieel.

Om deze beweging te maken moet je je als organisatie goed kunnen verplaatsen in de consument. Hiervoor is klantonderzoek en customer journey denken cruciaal. Coen Huijsmans en Ferry den Dopper van Digital Agency Dept gaan met Krijn Schuurman in gesprek over de D2C Transformatie. Ontdek hoe Gazelle, Etos, Gall & Gall, Bugaboo en Plieger hun weg hierin proberen te vinden!

In dit webinar hebben we het over:

  • De grootste kansen bij overstappen op D2C
  • De ultieme customer experience
  • Verwachtingen op korte en lange termijn

Sprekers:

  • Coen Huijsmans, Digital Strateeg bij Dept, heeft een passie voor digitaal zakendoen, marketing en innovatie vanuit een datagedreven perspectief. Hij werkt graag voor klanten in de B2B of e-commerce sector, daar waar digitale kanalen centraal staan. Hij heeft z’n ervaring in de praktijk kunnen brengen bij klanten als Gazelle, Etos, GoodHabitz en Plieger.
  • Ferry den Dopper, UX Strateeg bij Dept, benadert strategie vooral vanuit de gebruikersbeleving. Door o.a. customer journey en service design methoden in te zetten, helpt en inspireert Ferry als UX strateeg klanten een optimale gebruikersbeleving te ontwikkelen over meerdere kanalen.
  • Krijn Schuurman, host, heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.
Log in of meld je gratis aan om te downloaden

Redactie