0
6.3k
Channel: Legal

E-facturering: welke regels horen bij welk land?

E-facturering is een concept dat het handelspotentieel heeft vergroot, waardoor bedrijven facturen via online middelen kunnen verzenden en tegelijkertijd hun werklast kunnen verminderen en hun winst kunnen vergroten. Op die manier helpt e-facturatie bedrijven om tijd te besparen en hun efficiëntie te verhogen.

Hoewel e-facturering al een tijdje bestaat, is de implementatie van e-facturering relatief recent, met beleids- en wetswijzigingen die pas binnen het decennium worden ingevoerd in Europa en in heel Azië. In dit artikel gaan we dieper in op de huidige facturatieregelgeving en hoe je hieraan kan voldoen.

Elk land heeft zeer specifieke regels voor e-facturering. Maar welke regelgeving hoort bij welk land? Hoe voldoet u aan die nieuwe en internationale e-facturatieregelgeving? En wat is de rol van het Europese Peppol-netwerk? In dit whitepaper gaan we dieper in op de huidige regelgeving voor e-facturatie in Europa, Azië, Oceanië, Zuid-Amerika en Noord-Amerika

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Storecove. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Storecoves’ privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Dolf Kars