0
2.6k
Channel: Innovatie

Elf industry experts over voice en spraakgestuurde search

Voice en spraakgestuurd zoeken is enorm complex en is daarom voor velen een lastig gespreksonderwerp. In dit eBook delen elf industry experts hun visie op voice en het gebruik van spraakassistenten als onderdeel van je marketingstrategie. De volgende elf experts komen aan het woord:

 1. Jay Bear (Convince & Convert)
 2. Greg Gifford (DealerOn)
 3. Wendy Weinstein Karp (W2K Consulting)
 4. Brendan King (Vendasta)
 5. Daniel Lemin (Convince & Convert)
 6. Rebecca Lieb (Kaleido Insights)
 7. Lee Odden (TopRank Marketing)
 8. Robert Rose (Content Marketing Institute)
 9. Mark Schaefer (Schaefer Marketing Solutions)
 10. Andrew Shotland (Local SEO Guide)
 11. Mathew Sweezy (Salesforce)
Zo gebruiken de experts nu en in de toekomst hun spraakassistent

Lees in het eBook onder anders wat de favoriete spraakassistenten zijn en welke vragen de experts zelf het meest aan hun Alexa, Siri of Google Assistant stellen. En hoe denken de experts dat spraakgestuurd zoeken zich in de komende jaren gaat ontwikkelen? Andrew Scotland – CEO en Founder – van Local SEO Guide verwoord het als volgt: ”Ik verwacht dat het zal toenemen, omdat veel van onze klanten nieuwsgierig zijn naar de invloed hiervan op SEO, en ik wil het nieuwste directe antwoord hebben voor elke verdomde vraag op aarde.”

Maar wat als hun spraakassistent een verkeerd antwoord geeft? Momenteel geef ik de stemassistent de schuld. Dat komt omdat niet veel bedrijven optimaliseren voor voice. Zodra veel bedrijven aan deze een optimale Voice-ervaring bieden, zal het de definitie van schuld veranderen, aldus Mathew Sweezey van Salesforce. Volgens Robert Rose van het Content Marketing Institute is het antwoord tweeledig: als het een op content (openingstijden, onbereikbaarheid en eventinformatie) gebaseerde vraag is, het bedrijf. Is de vraag meer contextueel van aard, dan de spraakassistent.

Lees daarnaast in het eBook wat volgens de experts gewenste functionaliteiten en zoekmogelijkheden zijn van hun spraakassistent. En hoe zij een nieuwe spraakassistent zouden noemen.

Download het e-book

Wil je dit e-book bekijken?

Wil je dit e-book bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je dit e-book download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt het document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan Yext. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming op ieder moment intrekken in overeenstemming met Yext’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, congressen, whitepapers en vacatures, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Afmelden voor alle Emerce e-mails kan altijd. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Jon Buss