0
3.2k

Essentiële messaging kanalen voor bedrijven

We leven in een tijdperk van messaging. Elk bedrijf moet hiermee rekening houden in de communicatie naar zijn klanten, maar ook naar zijn partners, werknemers enz. E-mails, telefoongesprekken en SMS-berichten zijn niet meer genoeg! 

Met 2,8 miljard mensen die mobiele messaging apps en tools gebruiken, moet messaging deel uitmaken van het aanbod van bedrijven als het gaat om klantcontact en -service. Om een probleem met betrekking tot een product of dienst op te lossen plegen consumenten niet alleen meer een telefoontje. Ze willen hun favoriete gesprekskanaal kiezen om met bedrijven te praten, net zoals ze dat in hun privéleven doen.

In deze whitepaper worden alle mobiele kanalen naast elkaar gezet en met elkaar vergeleken zodat jij kan bepalen welke kanalen het beste voor jou werken.

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor CM.com. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met CM.com’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Brian Manusama