0
5.7k
Channel: Scale-ups

Hoe je aanstuurt op structurele groei voor je scale-up

Om succesvol te groeien is het noodzakelijk om je financiële data op orde te hebben. Je moet in staat zijn om niet alleen inzicht te hebben in wat je uitgeeft, maar ook kunnen voorspellen en begrijpen welke investeringen er nodig zijn om verder te groeien. Uit Europees onderzoek van Soldo blijkt dat 95 procent van succesvolle ondernemers het na fundraising lastig vindt om te bepalen waarin nieuw kapitaal geïnvesteerd moet worden. Daarnaast gaf 35 procent van de ondernemers in het onderzoek aan moeite te hebben om kapitaal binnen te halen.

Als scale-up is het zaak om jezelf continu te willen verbeteren en je aan te passen aan de altijd veranderende marktomstandigheden. Op deze manier blijf je vooroplopen en zijn je investeerders tevreden.

Hoe kun je je bedrijfsvoering goed structureren en de groei dusdanig inkaderen, dat je te allen tijde over een solide basis beschikt? In deze whitepaper geven wij je een aantal praktische handvatten en tools om pijnpunten te overwinnen je scale-up gezond te laten groeien.

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Soldo. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Soldo’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Roy Skop