Bekijk

Bekijk
0
7.8k
Channel: e-commerce

Hoe kun je een e-commerce business laten groeien in het nieuwe normaal?

Om te groeien als bedrijf gaat het niet langer om het aanbieden van een geweldig product of een geweldige prijs alleen – klanten zijn op zoek naar een diepere, rijkere ervaring die tot hun verbeelding spreekt en hen een geweldige klantervaring biedt.

Dit webinar gaat in op het concept van “Retail-as-a-Service”. Oscar Diele, mede-eigenaar en directeur Marketing & Operations bij Flinders zal samen met Marion Freijsen, Strategic Business Advisory, Commerce Strategy bij Adobe ervaringen en best practices uit de praktijk delen over hoe je je bedrijf niet alleen geweldig, maar net zo uniek kunt maken als Flinders!

Thema’s van dit webinar:
  • Waarom – in de wereld van vandaag – een uitzonderlijke omnichannel-ervaring de sleutel is om klanten te winnen
  • Wat Retail-as-a-Service is en hoe het heeft bijgedragen aan de groei van Flinders’ activiteiten
  • Welke rol technologie speelt en hoe Flinders succesvol is geworden met Magento Commerce en andere technologische innovaties
Sprekers:
  • Oscar Diele – Directeur & mede-eigenaar Flinders. Oscar is sinds 2015 directeur en mede-eigenaar van Flinders. Flinders is een woonwinkel en heeft de missie om woondromen waar te maken. Naast webwinkels in Nederland en België zijn er fysieke winkels in Zaandam en Gent. In 2019 heeft Flinders de Shopping Award Vakprijs Home & Living gewonnen. Oscar is verkozen tot Marketeer of the Year door het Tijdschrift voor Marketing, NIMA en Adformatie.
  • Marion Freijsen – Strategic Business Advisor, Commerce Strategy bij Adobe. Marion Freijsen is al lange tijd een technologieprofessional. Haar rol voordat ze bij Adobe kwam, was als COO van e-Luscious B.V. de grootste Nederlandse e-commerce speler in wijn & koffie. Gedurende haar carrière heeft Marion bijgedragen aan de groei en uitbreiding van technologiebedrijven in Europa en de VS. In de afgelopen tien jaar heeft ze uitgebreide kennis van sociale media opgedaan en wordt ze erkend als een expert in e-commerce en (digitale) gemeenschappen.
  • Krijn Schuurman – Host. Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.

Redactie Emerce