Bekijk

Bekijk
0
9.6k

Hoe retailers en merken relevant kunnen blijven zonder fysiek klantcontact

De digitale transformatie is afgelopen jaar (noodgedwongen) in een stroomversnelling geraakt. Door deze digitalisering wordt de relatie als merk met de klant nóg belangrijker. De grote uitdaging waar veel merken en retailers mee worstelen: Hoe bouw je die relatie op als je dienst ‘onbemand ‘en geautomatiseerd is en je steeds minder grip hebt op de klant?

Data activation, marketing automation en personalisatie maken het mogelijk om een betere customer experience te creëren die leidt tot meer klantretentie, loyaliteit én conversie. Klinkt goed, maar hoe werkt dat in de praktijk? In dit webinar zoomen we in op de lessen van Check, het elektrische deelscooterconcept dat het vanaf het begin zonder fysiek klantcontact doet. Wat zijn de lessen en hoe kun je die toepassen op je eigen merk en/of retailorganisatie?

In dit webinar krijg je concrete antwoorden op vragen als:

  • Hoe zorg je ervoor relevant te blijven zonder fysiek contact met je klant?
  • Hoe gebruik je retentie kanalen intensiever dan dat je alleen aandacht vestigt op acquisitie?
  • Hoe zet je een Customer Engagement strategie zó in dat je een band opbouwt met je klanten en de customer experience verbetert?

Sprekers:

  • Robert Leefmans – CEO van Notificare, het toonaangevend software platform voor Customer Engagement. Hij deelt graag zijn fascinatie voor mobiel en hoe dit de naadloze verbinding met de consument mogelijk heeft gemaakt.
  • Anouk van der laan – Marketing Manager bij Check, een snel groeiende start-up die elektrische deelscooters aanbiedt via een app. Anouk is verantwoordelijk voor de datagedreven marketing aanpak binnen Check en vertelt hoe Check erin slaagt om, met uitsluitend online klantcontact, een band op te bouwen met haar gebruikers.
  • Krijn Schuurman – Host. Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.

Redactie