0
8.4k
Channel: Media

Hoe Talpa Network de lead neemt in innovatie en verandering

Hoe Talpa Network de lead neemt in innovatie en verandering

Talpa Network heeft de ambitie om meer verbinding tussen radio, tv en social te creëren. In januari 2020 startte Arno Otto als Chief Transformation Officer met de verantwoordelijkheid deze digitale ontwikkeling vorm te geven.

In deze aflevering van de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ vertelt Otto over zijn rol als CTO. Hij praat met ons over verandering, de noodzaak voor een meer humane data aanpak in de media industrie en waarom Nederland hier een voortrekkersrol heeft.

Thema’s van deze podcast:

  • De transformatie van Talpa Network
  • Een mensgerichte data aanpak
  • Trends in de media industrie

 
Over de sprekers:

Remmert Stipdonk (host) is CEO bij INFO. In de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ gaat Remmert elke maand in gesprek met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken.

Arno Otto (gast) is sinds 2020 Chief Transformation Officer bij Talpa Network en verantwoordelijk voor digitale ontwikkeling. Daarvoor was Arno de digitale man van onder meer RTL, de Duitse tv-zender ProSieben en DoubleClick.

De missie van Arno is niet alleen om Talpa te transformeren, maar ook de manier waarop media modellen en algoritmes nu zijn georganiseerd. Een meer humane aanpak om data en AI in te zetten om mensen te informeren en entertainen.

 

 

Deze podcast is ook beschikbaar op Google PodcastSpotify en Apple Podcast.

 

Over de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’

In de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ gaat Remmert Stipdonk (CEO INFO) in gesprek met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken. Luister en wordt geïnspireerd door verhalen over innovatie en ondernemerschap.

Je bent klaar om te downloaden
Download

Redactie