Bekijk

Bekijk
0
6.8k
Channel: Coronacrisis

Innoveer jouw organisatie de crisis uit

Het is crisis, we staan voor een recessie die ongekend dreigt te worden. We lijken het erover eens te zijn dat alleen die organisaties gaan overleven, die buiten de comfortzone gaan innoveren. Merken die relevantie houden in een snel veranderende wereld. Maar hoe doe je dat succesvol, terwijl alle vlaggen staan op bezuinigen, snijden en overleven? Volgens Ralph van Dam is het belangrijk de juiste balans te vinden in deze. Niek Karsmakers interviewde de afgelopen periode leiders van toonaangevende Nederlandse bedrijven over innovatie in tijden van Corona.

Ideeën zijn er vaak genoeg, maar alles zal afhangen van de juiste executie. Krijn Schuurman gaat in dit webinar in gesprek met deze twee impactvolle groei experts over de pijnpunten en de kansen van deze onzekere tijden.

Thema’s van dit webinar:
  • Leiderschap in crisistijd
  • Impactvolle Innovatie
  • New realities, new beginnings
  • Idee versus executie
Sprekers:
  • Niek Karsmakers – oprichter Aimforthemoon. Niek is dagelijks actief als mentor van innovatieleiders en ondernemers om innovatie en impactvolle groei te realiseren.
  • Ralph van Dam – Businesspartner ondernemerschap bij Centraal Beheer. Ralph is 3,5 jaar Head of Digital Change geweest bij Centraal Beheer en is auteur van het ondernemersboek Langs de Afgrond. Hij heeft naast zijn huidige rol binnen een corporate ruim 20 jaar ervaring als ondernemer in marketing en IT.
  • Krijn Schuurman – Host. Heeft een voorliefde voor innovatie, nieuwe technologie en dito businessmodellen. Vanwege zijn vermogen om complexe zaken begrijpelijk te maken, is hij een frequente gast op de tv en radio, waaronder BNR Nieuwsradio.
Je bent klaar om te downloaden
Download

Redactie Emerce