0
4.2k
Channel: E-commerce

Magento, het fundament van een moderne e-commercestack

Inmiddels is e-commerce de standaard, generatie Z ziet het verschil niet meer tussen online en offline. Voor online retailers is het daarom nog belangrijker om het juiste e-commerceplatform te kiezen. Maar hoe selecteer je een toekomstbesteding systeem? Deze whitepaper biedt handvatten voor het updaten of vervangen van je huidige Magento platform.

Maximale groei met het Magento e-commerceplatform

Ben je al bekend met Magento? Dan staan er voldoende nieuwtjes in deze whitepaper om snel up-to-speed te komen. Ben je voornemens om te migreren naar Magento 2? Dan helpt deze whitepaper je bij het maken van de juiste keuzes. De whitepaper gaat onder andere in op:

  • De belangrijkste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van Magento.
  • De belangrijkste selectiecriteria voor een modern e-commerce platform
  • De voordelen van Magento als e-commercestack binnen de Adobe familie.
De belangrijkste functionaliteiten van een modern e-commerceplatform

Over iets minder dan 18 maanden stopt Magento de ondersteuning van Magento 1. Ga je migreren naar Magento 2 of ga je op zoek naar een nieuw e-commerceplatform? In de whitepaper wordt beschreven welke eisen je mag stellen aan een modern en toekomstbestendig e-commerce ecosysteem. Enkele voorbeelden zijn:

  • Wereldwijde dekking: het ondersteunen van e-commerce activiteiten in het buitenland.
  • Adopteren van nieuwe technieken: Ondersteuning van P.W.A- en headless technieken.
  • Schaalbaar: mogelijkheid om de basisfunctionaliteiten uit te breiden met extra add-ons.
Van Magento 1 naar een nieuw e-commerceplatform

Van Magento 1 naar een nieuw e-commerceplatform, wat zijn de voordelen? En waar moet je op letten bij het selecteren van een nieuw e-commerceplatform? De belangrijkste voordelen en nadelen worden in de whitepaper opgesomd. Ook kun je ervoor kiezen om je eigen marketplace te creëren. In de whitepaper wordt omschreven welke opties hiervoor beschikbaar zijn en hoe je dit proces goed kunt aanpakken.

Van Magento 1 naar Magento 2

Als je kiest voor een migratie naar Magento 2 moet je een keuze maken tussen Magento Open Source of Commerce. In deze whitepaper worden de belangrijkste verschillen tussen deze twee oplossingen beschreven. Ook worden de belangrijkste voordelen en nadelen van Magento 2 in deze whitepaper omschreven.

Als je kiest voor Magento Commerce kun je de B2B suite als extra add-on toevoegen. Hiermee kun je zakelijke klanten laten inloggen in een eigen omgeving met de volledig geïntegreerde B2B-functionaliteiten. Lees in de whitepaper welke andere voordelen de B2B suite biedt.

Benieuwd naar praktijkervaringen? Lees in deze whitepaper hoe bedrijven als Burger King, Babyplanet en A Little Lovely Company succesvol zijn met Magento.

Een optimale gebruikerservaring met Magento

Magento maakt onderdeel uit van de Experience Cloud van Adobe. Een belangrijk voordeel hiervan is dat je Magento makkelijk kunt koppelen met de andere softwarepakketten binnen de Adobe familie. Deze integraties kun je gebruiken voor het maken van rapportages, contentmanagement en voor het ontwikkelen van customer journey campagnes. Bovendien volgt in de toekomst de koppeling met Adobes creatieve programma’s. Lees in de whitepaper hoe je je eigen gepersonaliseerde winkelervaringen ontwikkeld.

Je bent klaar om deze whitepaper te downloaden
Download whitepaper

Mathijs Kok