0
9.2k
Channel: Marketplaces

Meer omzet uit marketplaces met de juiste integrator

Wil je je marketplace activiteiten opschalen binnen Nederland of de eerste stappen zetten naar het buitenland? Nieuwe markten en landen zijn toegankelijker dan ooit via Marketplaces; van de massamarkt in de Verenigde Staten tot de rijke economie in Scandinavië.

Het is belangrijk dat je als verkoper snel kunt opschalen naar voor jou belangrijke Marketplaces, zodat je jouw afzetmarkt en potentieel bereik kunt laten groeien. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet beperkt wordt in techniek om deze stappen te zetten?

De uitdaging om op te schalen naar Marketplaces zit vooral in de integratie. De content die op eigen domeinen wordt gehanteerd is niet per sé voldoende voor iedere Marketplace. En als het wél voldoende is, is de content niet altijd optimaal beschikbaar. De eisen vanuit verschillende platformen verschillen.

Daarnaast concurreer je met miljoenen verkopers

die vergelijkbare producten aanbieden. Content is hierin een belangrijke onderscheidende factor, waarmee je optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden binnen een Marketplace.

Dit whitepaper begeleidt je in de zoektocht naar de juiste integrator die jou helpt meer omzet uit Marketplaces te halen en maximaal op te schalen.

Waar we het over hebben in dit whitepaper

  • Wat is een integrator?
  • Waarom heb je een integrator nodig?
  • Wat voor integrators zijn er allemaal?
  • Wat zijn de grootste verschillen tussen deze integrators?
  • Hoe bepaal je welke integrator bij je past?

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Netprofiler. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Netprofiler’s privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Lucas Bassa