0
3.3k
Channel: B2B Digital

De opkomst van het hybride werken zorgt voor nieuwe mogelijkheden. Hoe benut je deze?

Onze nieuwe normen definiëren werk als iets dat we doen, niet langer als een plek waar we heen gaan, en het toestaan van werken op afstand is nu een zakelijke noodzaak. Uit de ‘Post-pandemic Growth Opportunity Analysis of the Meetings Market June 2020’ blijkt dat het aantal remote werkenden met vijfhonderd procent gegroeid zal zijn in het post-COVID tijdperk.

De opkomst van het hybride werken zorgt voor nieuwe mogelijkheden

Dit zorgt voor een explosieve groei en de opkomst van hybride werkplekmogelijkheden. Hierdoor kunnen werknemers overal (thuis, op kantoor of onderweg) hun werkzaamheden uitvoeren. Ook biedt het werkgevers tal van mogelijkheden om de manier van werken te hervormen, efficiënter te maken en de productiviteit te verhogen.

Bereid je organisatie voor op hybride werken

EPOS heeft samen met Frost & Sullivan een whitepaper ontwikkeld over het voorbereiden van je bedrijf op het hybride werken. Hierdoor ben je in staat om een veerkrachtig en flexibel personeelsbestand kunnen opbouwen en profiteren van ‘Work from Anywhere’. De whitepaper gaat in op:

  • Pivoteren naar het ‘Nieuwe Normaal’
  • Een groeiende golf van werken op afstand
  • Nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen
  • De hoge prijs van slechte audio
  • Creëer dynamische ervaringen met audiotechnologie
  • Afstanden overbruggen en mensen verbinden
  • Groeiende keuze: One Size Does not Fit All
Remote werken biedt nieuwe kansen maar ook nieuwe uitdagingen

Hoewel hybride werken enorme voordelen biedt, komt het met zijn eigen reeks uitdagingen. Wanneer ze thuis werken, besteden werknemers een immens deel van hun werkdag aan online vergaderingen en telefonische vergaderingen in een gecompromitteerde en lawaaierige omgeving. Op dagen dat ze naar kantoor gaan, worden ze geconfronteerd met verstoringen doordat ze zich in multifunctionele, multidimensionale ruimtes bevinden met open kantoorruimtes, flexwerkplekken, ‘hot desking’ en het reserveren van werkplekken. In de whitepaper worden de belangrijkste pijnpunten van medewerkers beschreven. Lees ook welke prijs je als bedrijf betaald voor slechte audio.

Creëer dynamische ervaringen met audiotechnologie

Working from anywhere betekent niet dat mensen niet kunnen “samenwerken”. Teamwork is tegenwoordig zelfs nog belangrijker om werknemers volledig verbonden, betrokken en op dezelfde lijn te houden. Remote werkenden die nieuwe manieren van werken ontdekken, lopen vaak in de val door communicatiemiddelen van lage kwaliteit te gebruiken. Dit leidt tot frustratie en contraproductieve gebruikerservaringen. Lees wat de voordelen zijn van professionele audiomiddelen en hoe je de juiste audiotechnologie en hardware selecteert.

Log in of meld je gratis aan om deze whitepaper te downloaden

Arnoud Dollé