0
10,6K
Channel: Social

Social Reach Optimization (SRO) voor een groter organisch bereik

Als marketeer werk je met verschillende optimalisatietools en -technieken om jouw online bereik te vergroten. Ook het vergroten van organisch bereik op social media behoort tot de mogelijkheden, namelijk met SRO: Social Reach Optimization.

Je bent ongetwijfeld bezig met het constant optimaliseren van de socialmediastrategie op de bedrijfspagina’s van je organisatie. Maar merk je ook dat er weinig interactie binnenkomt op jouw corporate berichten, zoals likes, comments en shares? Heb je ook het idee dat je weinig bereik hebt met berichten op je bedrijfspagina’s of juist veel geld moet besteden aan online advertising om jouw doelgroep te bereiken? Dat kan kloppen! Door het algoritme op socialmediaplatforms genereren bedrijfspagina’s weinig bereik. Zo blijft peer-to-peer communicatie geborgd en blijven bedrijven advertentiebudget inkopen om hun boodschap te verspreiden. Een win-win voor socialmediaplatforms, maar een groot nadeel voor jou als marketeer.

In dit whitepaper leggen we uit hoe je deze beperkingen achter je kunt laten en je het online bereik kunt vergroten op social media. Met Social Reach Optimization nemen we je mee in de wereld van merkambassadeurs en wat ze voor het online bereik én de betrokkenheid kunnen betekenen. Daarnaast laten we zien dat SRO niet alleen voordelen voor de marketingafdeling kan betekenen, maar ook succesvol is voor sales en recruitment.

Download het whitepaper

Onderwerpen in deze whitepaper

  • Wie zijn de merkambassadeurs van je organisatie?
  • Waarom zijn merkambassadeurs de sleutel tot succes?
  • Hoe zorg je ervoor dat merkambassadeurs meewerken aan de socialmediastrategie?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Apostle. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Apostle’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Nicole Verstraten