Luister

Luister
0
6.0k
Channel: Strategy

Speakap: Van idee in de supermarkt naar een wereldwijd communicatieplatform

Hoe kun je intern communiceren als je enige kanalen een bulletinboard en wat mail-slots in de pauzeruimte zijn? Deze vraag was de aanleiding voor het ontwikkelen van Speakap, een communicatieplatform dat breed inzetbaar is. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan het veroveren van de internationale markt van communicatieplatformen. Michel la Pierre van INFO gaat in gesprek met Erwin van der Vlist en Patrick van der Mijl, medeoprichters van Speakap.

De drie kernwaarden van Speakap zijn slim, leuk en vertrouwd. Erwin van der Vlist en Patrick van der Mijl bespreken hun kernwaarden en persoonlijke empowerment in deze podcast. Hoor daarnaast wat de belangrijkste doelstellingen zijn voor de komende vijf jaar en hoe ze hierbij het hele bedrijf betrekken. Ook delen zij hun visie op next gen leadership.

Thema’s van deze podcast:
  • Je kunt de bedrijfscultuur niet afdwingen.
  • Technologie mag nooit je groei belemmeren.
  • De internationale ambities van Speakap.
Over de sprekers:
  • Michel la Pierre (host) is als Chief Commercial Officer (COO) bij INFO verantwoordelijk voor de nationale en internationale groei. Zijn focusgebieden zijn strategische herpositionering, branding, marketing en e-commerce.
  • Erwin van der Vlist (expert) is de CEO en co-founder van Speakap. Tegenwoordig woont hij in New York en houdt hij zich bezig met de internationale groei van het platform in de Verenigde staten.
  • Patrick van der Mijl (expert) is co-founder van Speakap en richt zich op productontwikkeling en het aansturen van het team in Amsterdam.

Luister via Soundcloud

Luister via Spotify

Remmert Stipdonk