0
4.8k
Channel: Innovatie

Succesvol innoveren: het ideale innovatieproces

Je wil waarde toevoegen voor klanten, impact maken op de wereld en zoveel mogelijk mensen helpen met de uitdaging waar jouw organisatie een oplossing voor heeft. Maar de wereld is continu in beweging, en daarmee verschuiven ook de wensen en behoeften van jouw klanten. Hoe zorg je er dan voor dat jouw aanbod aan blijft sluiten bij hun belevingswereld? Simpel gezegd, moeilijk gedaan: door in te zetten op innovatie.

Om te slagen moet innovatie een continu proces worden binnen jouw organisatie, in plaats van een aaneenschakeling van losse initiatieven. Hoe komt het dat innovatie nog te vaak blijft hangen bij losse ideeën? Hoe zorg je voor een soepel innovatieproces dat de hele organisatie omarmt? En hoe pakken andere organisaties dat aan? Dit ebook helpt je bij het concreet maken van jouw innovatiestrategie.

In dit e-book

  • De randvoorwaarden voor innovatie.
  • Stappenplan voor innovatie.
  • Praktijkvoorbeelden van succesvolle innovatieprocessen.
  • Aan de slag met je eigen ideation brainstormsessie.

Innovatie geeft de flexibiliteit die je nodig hebt om op lange termijn relevant te zijn. Na het lezen van dit e-book weet je hoe je obstakels voor innovatie weg kunt nemen en wat je nodig hebt voor succesvolle innovatie.

Download het whitepaper

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Freshheads. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Freshheads’ privacystatement. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacystatement.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Gijs van Zon