0
5.0k
Channel: Innovatie

Succesvol innoveren: het ideale innovatieproces

Je wil waarde toevoegen voor klanten, impact maken op de wereld en zoveel mogelijk mensen helpen met de uitdaging waar jouw organisatie een oplossing voor heeft. Maar de wereld is continu in beweging, en daarmee verschuiven ook de wensen en behoeften van jouw klanten. Hoe zorg je er dan voor dat jouw aanbod aan blijft sluiten bij hun belevingswereld? Simpel gezegd, moeilijk gedaan: door in te zetten op innovatie.

Om te slagen moet innovatie een continu proces worden binnen jouw organisatie, in plaats van een aaneenschakeling van losse initiatieven. Hoe komt het dat innovatie nog te vaak blijft hangen bij losse ideeën? Hoe zorg je voor een soepel innovatieproces dat de hele organisatie omarmt? En hoe pakken andere organisaties dat aan? Dit ebook helpt je bij het concreet maken van jouw innovatiestrategie.

In dit e-book

  • De randvoorwaarden voor innovatie.
  • Stappenplan voor innovatie.
  • Praktijkvoorbeelden van succesvolle innovatieprocessen.
  • Aan de slag met je eigen ideation brainstormsessie.

Innovatie geeft de flexibiliteit die je nodig hebt om op lange termijn relevant te zijn. Na het lezen van dit e-book weet je hoe je obstakels voor innovatie weg kunt nemen en wat je nodig hebt voor succesvolle innovatie.

Je bent klaar om deze whitepaper te downloaden
Download whitepaper

Gijs van Zon