0
916
Channel: Cloud

Tem de complexiteit en wordt meester van de cloud

Er bestaat weinig twijfel over dat cloud computing een paradigmaverschuiving voor zakelijke IT heeft veroorzaakt en nog steeds veroorzaakt.

De migratie van applicaties en gegevens van lokale datacenters naar de cloud beloofde kostenefficiëntie en IT-flexibiliteit. Deze reis bracht echter complexiteiten en kansen aan het licht, wat leidde tot een seismische verschuiving die essentieel is voor het overleven in de 21e eeuw. De snelle transitie, aangewakkerd door de COVID-19-pandemie, daagde organisaties uit om zich aan te passen, om te scholen, te migreren en de cloud onder de knie te krijgen.

De cruciale vragen beantwoord

Wat houdt ‘cloud mastery’ in? Zijn organisaties werkelijk meester van de cloud? Wat is er nodig om dit meesterschap te bereiken? Welke invloed heeft de cloud op het bedrijfsresultaat, buiten IT?

Om antwoorden te vinden, heeft EPAM een enquête gehouden onder ruim 400 ervaren senior IT-leiders in Noord-Amerika en Groot-Brittannië, die diverse sectoren vertegenwoordigen. Hun inzichten onthullen de voortgang, uitdagingen en verwachtingen van hun respectievelijke cloud-reizen.

Download deze whitepaper
Onderwerpen:
Beheersing van het tempo van verandering
Beheersing van de kosten van de cloud
Het beheren van de strategie
Het transformeren van de cultuur
Log in of meld je gratis aan om deze whitepaper te downloaden

Miha Kralj