0
14,6K
Channel: Retail

De toekomst van retail

Wat onderscheidt succesvolle retail- en consumentengoederen merken van de merken die het moeilijk hebben in de huidige, sterk geconnecteerde, snelle en datagestuurde wereld? Wat doen de winnaars anders?

We stelden deze vraag aan innovatieve retailers en retail experts, die hun analyse en advies gaven over vijf belangrijke trends die de wereld van de retail en  op de proef stellen: duurzaamheid, quick commerce, operational excellence, personalisatie en fraude.

Succes in retail vereist een zorgvuldige afweging van meerdere dimensies. Het bieden van waarde aan klanten op het juiste moment en op de juiste plaats helpt bij het opbouwen van blijvende loyaliteit. Het verminderen van wrijving en het vergroten van betrokkenheid, zowel in de winkel als online, zijn belangrijke factoren gebleken voor merkgroei en winstgevendheid. Het is lastig werk, maar investeringen in moderne technologieën en het aangaan van strategische partnerschappen kunnen het verschil maken.

Leer van de ervaringen en best practices van Fnac-Darty, Gorillas, Waitrose en Microsoft over de trends die de toekomst van de detailhandel vormgeven.

Download het whitepaper

Onderwerpen in deze whitepaper

  • Duurzaamheid in de detailhandel
  • De explosieve groei van quick commerce
  • Veerkracht van de toeleveringsketen
  • Waarom personalisering zo belangrijk is voor de klantervaring

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt dit document downloaden indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor SAS. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met SAS’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Redactie