Luister

Luister
0
4.7k
Channel: Health

User-centered zorg: Overbrug de kloof tussen patiënt en zorgverlener met slimme technologie

In de afgelopen vijftig jaar is er  weinig veranderd in de manier waarop we met onze zorgverleners communiceren: we gaan nog steeds naar het spreekuur bij de huisarts of het ziekenhuis, ook als we een korte vraag hebben.

CEO & oprichter van BeterDichtbij, Godfried Bogaerts, wil daar verandering in brengen. Met de dienst BeterDichtbij wil hij de communicatie tussen patiënt en zorgverlener makkelijker en efficiënter maken. Op deze manier kunnen gebruikers op elk moment van de dag appen met hun eigen arts of ziekenhuis via hun mobiele apparaten en desktop.

In deze aflevering van de podcast Innovative Leaders by INFO, vertelt Godfried Bogaerts van BeterDichtbij over innovatie in de zorg, het bouwen van een merk, user-centered zorg, privacy, verdienmodellen, hobbels op de weg, wat je moet doen als je sneller gaat dan de sector waarin je in opereert en lef.

Thema’s van deze podcast:
  • Innovatie vs. traditie;
  • De ANWB van de zorg;
  • User-centered zorg;
  • Hobbels & groei.
Over de sprekers:
  • Remmert Stipdonk (host) is CEO bij INFO (voorheen info.nl). In de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ gaat Remmert elke maand in gesprek met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken.
  • Godfried Bogaerts (expert) is CEO & oprichter van BeterDichtbij. BeterDichtbij is een dienst die directe communicatie tussen patiënt en zorgspecialist mogelijk maakt en als doel heeft om de zorgverlening makkelijker en efficiënter te maken. Gebruikers kunnen op elk moment van de dag appen met hun eigen arts of ziekenhuis via hun mobiel of computer.
Benieuwd naar het verhaal achter deze innovatieve health startup? Luister de hele aflevering van de podcast Innovative Leaders by INFO.

Deze podcast is ook beschikbaar op Spotify en Apple Podcast en Google Podcast

Over de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’

In de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ gaat Remmert Stipdonk (CEO INFO) in gesprek met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken. Luister en wordt geïnspireerd door verhalen over innovatie en ondernemerschap.

Je bent klaar om te downloaden
Download

Remmert Stipdonk