Luister

Luister
0
5.0k
Channel: Innovatie

Vakanties.nl bouwt het reisbureau van de toekomst

Een reis boeken via platforms als Booking.com en Airbnb is de standaard geworden. Toch zijn er ook nog andere spelers die het net even anders doen zoals “techy reisbureau” Vakanties.nl. Bij Vakanties.nl kun je in realtime combinaties maken van vluchten, hotels en huurauto’s en zo zelf je eigen vakantie samenstellen zonder keuzestress, maar mét hyperpersoonlijke suggesties. Bovendien kun je met vragen over je boeking terecht bij de chatbot, Amber.

In deze aflevering van de podcast Innovative Leaders by INFO, vertelt co-founder en CEO Judith Eyck hoe zij samen met haar team het reisbureau anno 2020 bouwt. Eerder dit jaar werd Eyck genomineerd voor een LOEY Award voor de beste online ondernemer.

Thema’s van deze podcast:
  • Leiderschap;
  • Internationaal opschalen;
  • Datagedreven werken;
  • Team en cultuur bouwen.
Over de sprekers:
  • Remmert Stipdonk (host) is CEO bij INFO (voorheen info.nl). In de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ gaat Remmert elke maand in gesprek met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken.
  • Judith Eyck (expert) is co-founder en CEO van Vakanties.nl, een online reisbureau waar klanten zelf hun complete vakantie kunnen samenstellen door realtime combinaties te maken van vluchten, hotels en transfers of huurauto. Eyck startte Vakanties.nl in 2017 samen met Joost Romeijn, oprichter van de Sunweb Group. Het team van Vakanties.nl is inmiddels gegroeid naar 19 medewerkers. In 2019 wil Eyck met minimaal 800% groeien.
Benieuwd naar het verhaal achter deze startup? Luister de hele aflevering van de podcast Innovative Leaders by INFO.

Deze podcast is ook beschikbaar op Spotify en Apple Podcast en Google Podcast

Over de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’

In de podcast ‘Innovative Leaders by INFO’ gaat Remmert Stipdonk (CEO INFO) in gesprek met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken. Luister en wordt geïnspireerd door verhalen over innovatie en ondernemerschap.

Log in of meld je gratis aan om te downloaden

Remmert Stipdonk