0
3.6k
Channel: Recruitment

Continue kennisontwikkeling als strategische asset

Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren van kennisontwikkeling. Snel veranderende technologie zorgt ervoor dat IT-professionals steeds meer en steeds sneller kennis tot zich moeten nemen. Dit verklaart de snelle opmars van continuous learning, maar wat houdt dit precies in? De whitepaper gaat in op:

  • De voordelen van continuous learning.
  • Wat continuous learning inhoudt.
  • De visie van MyCademy op continuous learning.
Van kantoormensen naar mobiele kenniswerkers

Een vaste werkplek in een kantoorpand behoort steeds vaker tot het verleden. Er wordt steeds vaker gekozen voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken vanaf smartphone, tablet of laptop. Door de opkomst van nieuwe technologieën zijn kantoormensen getransformeerd naar mobiele kenniswerkers. Lees in de whitepaper wat de invloed van deze ontwikkelingen is op de arbeidsmarkt.

Het sneller en vaker bijscholen van IT-professionals

Voor IT-professionals en voor de IT-sector als geheel gaat de arbeidsmarktontwikkeling nog sneller: de continu veranderende technologie betekent dat zij zich sneller en vaker moeten bijscholen. Voor organisaties de taak om zich continu aan te passen aan de steeds veranderende marktomstandigheden. In de whitepaper wordt ingegaan op de noodzaak van investeren in innovatie en wat hier de voordelen van zijn.

Wat is continuous learning

Bij continuous learning worden de kennis en vaardigheden voortdurend ontwikkelt en verbetert om effectiever te presteren en je aan te kunnen passen aan een steeds veranderende werk- en leefomgeving. Lees in de whitepaper wat deze methodiek precies inhoudt en welke voordelen dit heeft.

Kennisontwikkeling als strategische asset

Om de voordelen van continuous learning optimaal te benutten en te faciliteren moeten organisaties aan een aantal eisen voldoen. De whitepaper beschrijft een aantal van deze criteria en gaat in op het belang van een op maat gemaakt opleidingsaanbod voor je medewerkers. Op deze manier kun je kennisontwikkeling inzetten als strategische asset.

 

Je bent klaar om deze whitepaper te downloaden
Download whitepaper

Patrick Kieviet