Download

Download
0
2.8k
Channel: B2B online

Waarom snelheid belangrijk is in een COVID-19-wereld

Geen ervaring is perfect als deze drie maanden te laat is. Dit geldt zeker voor de huidige omstandigheden en COVID-19-wereld waarin we leven. De voedselketen is veranderd, niet langer eten de groten de kleine maar de snelle eten de langzame. Gezien het huidige klimaat te midden van een wereldwijde pandemie, moeten bedrijven sneller dan ooit reageren om nieuwe methoden in te zetten om hun klanten te betrekken.

De transitie naar digital commerce moet in recordtempo voltooid worden

Snelheid en wendbaarheid zijn altijd belangrijk geweest binnen (online) retail. Bedrijven die snel kunnen reageren op veranderend klantgedrag leggen een stevige basis voor bedrijfscontinuïteit. Toch zijn er nog veel vragen. Deze whitepaper beantwoordt de drie belangrijkste vragen over een (versnelde) transitie naar digital commerce:

  1. Hoe snel kunnen we een nieuwe site live krijgen en brengt de lanceringssnelheid schaalbaarheid en veiligheid in gevaar?
  2. We zijn onze retail- en distributiekanalen in de winkel kwijt. Hoe kunnen we die kwaliteit continueren in een digitale commerce-ervaring?
  3. Hoe kunnen we de snel veranderende behoeften van onze klanten begrijpen en hen digitaal bedienen?
Waarom snelheid belangrijk is in een COVID-19-wereld

Een data driven en klantgerichte strategie moet de kern vormen van het bouwen van je digitale ervaringen. Maar wat is dé onderscheidende factor in een COVID-19-wereld? Snelheid. Forrest Research heeft de belangrijkste digital experience platforms met elkaar vergeleken in hun meest recente Total Economic Impact onderzoek. Lees in de whitepaper wat de belangrijkste verschillen zijn tussen:

  • Sitecore
  • SAP
  • Magento
  • Kibo
  • Oracle Netsuite
  • Episerver
De voordelen van het digital experience platform van Episerver

Elk uur die je worstelt met een omslachtig platform of inbreuk op de beveiliging van je e-commerce platform is een uur waarin je terrein verliest in de race om klantgerichtheid. Moderne digital experience platforms helpen je bij het overbruggen van de digitale ervaringskloof. Lees in de whitepaper wat de voordelen van het DXP van Episerver zijn.

George Lavric