0
17,2K

Zeven stappen voor succes met hyperautomation

McKinsey & Company meldde dat in 2020 het gemiddelde bedrijf zijn digitalisering met maar liefst zeven jaar versnelde. Terwijl gegevens uit ons recente EMEA-trendrapport – afkomstig van bijna 3.000 bedrijven – een stijging van 99% in de vraag naar e-commerce-integratie laten zien.

Deze versnelde bedrijfstransformatie is geen ‘blip’. De afgelopen jaren hebben we de lat hoger gelegd als het gaat om onze verwachtingen van de snelheid van verandering. De bedrijven die hierin zullen slagen gebruiken deze nieuwe lat als springplank om nog sneller te transformeren. Om gelijke tred te houden en vooruit te komen is er een nieuwe bedrijfstrend ontstaan: hyperautomation. Oftewel de automatisering van alle handmatige processen om oplossingen te optimaliseren die elk bedrijf gebruikt om ervoor te zorgen dat besluitvormers een geïntegreerd, 360-graden beeld van hun klant hebben. Dit vereist integratie en de verbinding van alle verschillende software, platforms en technologieën die in elk proces, product en service worden gebruikt.

Om retailers te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van hun hyperautomationstrategie hebben we zeven stappen afgerond die je kan volgen om ervoor te zorgen dat je digitale basis is geïntegreerd en klaar is voor de toekomst. Van het beoordelen van je digitale volwassenheid en het plannen van de weg die voor je ligt, tot het inbouwen van een klantgerichte mentaliteit in je bedrijf om mee te gaan met continue innovatie. Dit rapport biedt een duidelijke, praktische gids voor retailers van elke omvang.

Download het whitepaper

Onderwerpen in deze whitepaper

  • Waarom Gartner hyperautomation heeft genoemd als één van de meest trending onderwerpen.
  • Hoe seismische veranderingen in de infrastructuur en investeringen het competitieve retail-landschap opnieuw inrichten.
  • Waarom er in jouw business niet langer ruimte is voor verstopte handmatige processen.
  • Zeven tips van ‘insiders’ van grote retailmerken over hoe jouw transitie naar hyper-automatisering succesvol te laten verlopen.

Wil je deze whitepaper bekijken?

Wil je deze whitepaper bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze whitepaper download...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor ThoughtLDR. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met ThoughtLDR’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Dit is premium content

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Je download staat klaar!

Klik op de knop om het document te downloaden.

Joost De Bot