Content Marketing

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Content Marketing

Content-optimalisatie: haal meer uit wat je al hebt!

Heb jij ook het gevoel dat je meer uit je bestaande content kunt halen? Meer bezoekers, én meer conversies? Met veel bloed, zweet en tranen komt jouw content tot stand, maar vervolgens kijkt niemand er naar. Dat is toch zonde? Temeer omdat het onnodig is. Na het lezen van dit artikel kun jij zelf een plan maken en uitvoeren om meer rendement uit jouw bestaande content te halen.


Hoe optimaliseer je de impact van employee advocacy?

Hoe optimaliseer je de impact van een employee advocacy programma voor het bedrijf en de medewerker? Bedrijven lijken vaak te denken dat als ze de medewerkers maar zo ver krijgen om te delen op social media, het dan goed genoeg is. Er is echter een wereld te winnen is als de impact van een employee advocacy wordt meegenomen in de plannen.


Hoe je content personaliseert voor je account-based marketingstrategie

B2B-bedrijven doen vaak nog te weinig hun voordeel met gepersonaliseerde marketing en sales. Deze aanpak wordt ook wel Account-Based Marketing (ABM) genoemd en om hier echt succesvol mee te zijn is – naast een goede samenwerking tussen sales en marketing – relevante, persoonlijke content cruciaal. In dit artikel geef ik je een aantal handige tips om direct met gepersonaliseerde content aan de slag te gaan.


Interview: Dennis Goedegebuure over SEO

De Nederlander Dennis Goedegebuure woont en werkt al ruim tien jaar in Silicon Valley. Hij was onder andere Director SEO bij eBay en Head of Global SEO bij Airbnb. Momenteel houdt hij zich als Vice President Growth & SEO bezig met de contentmarketingstrategie en alle SEO voor websites van Fanatics, een online retailer in merchandise van alle grote Amerikaanse sportcompetities zoals NBA, NFL, NHL en vele andere.


Ondernemers bloggen vaak zonder plan

Slechts 22 procent van de bloggende bedrijven heeft een helder plan of duidelijke contentstrategie bij het bloggen. Dat is de belangrijkste conclusie van het jaarlijkse onderzoek van contentmarketingbureau Contany.nl naar bloggen door bedrijven. Een opvallende constatering, aangezien uit het onderzoek blijkt dat veel bedrijven investeren in het publiceren en promoten van blogs.


Meer artikelen in Content Marketing

Topic: Content Marketing

Hier vind je de laatste ontwikkelingen op het gebied van Content Marketing. Blijf op de hoogte aan de hand van achtergrondartikelen, best practises, opinie en cases. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Marketing topics